开启辅助访问      

站内搜索

搜索
热搜: 下载 1.19 1.20

Minecraft(我的世界)苦力怕论坛

[1.16]狼甲Wolf Armor (NETHERITE)

作者:HotSpanish
官网
支持版本:1.16

This addon incorporates an armor for your wolf from the new netherite material, totally craftable.
这个插件包含了一个从新的荷兰材料,完全可工艺狼盔甲。
Don’t try to combine this addon with my other version of wolf armor.
别想把这个插件和我的另一个狼甲结合起来。
I hope you understand the limitations of bedrock.
我希望你能理解基岩的局限性。
The armor is crafted on a crafting table, with iron ingots and a netherite ingot. (Let’s say it’s an alloy)
盔甲是用铁锭和尼日铁(下届合金)铸成的,放在工作台上。(假设是合金)
To put it on the wolf, it must be tamed; You will see a button that says “mount”. When you are mounted on it, open your inventory and place the armor in the slot
要把它放在狼身上,它必须被驯服;你会看到一个写着“mount”的按钮。当你被安装在上面时,打开你的库存并把护甲放在槽里

This armor protects it from lava and fire, in addition to giving it more resistance to damage
这种盔甲可以保护它免受熔岩和火焰的伤害,同时还能使它抵抗更多的伤害
Clarifications:
澄清:
-Do not join it in the same world with the armor for wolves as mistakes will occur
-不要把它和狼的盔甲放在同一个世界里,因为会出错的
-To sit the wolf, just bend down and the button will appear
-要让狼坐下,只要弯腰,按钮就会出现
-You must have game version 1.16 for it to work properly.
-你必须有游戏版本1.16才能正常工作。
下载
Wolf armor Netherite.mcaddon (45.57 KB, 下载次数: 1001)

评分

djdhh + 10

苦力怕论坛,感谢有您~

不错不错不错
苦力怕论坛,感谢有您~
回复 支持

可以哈哈哈哈哈哈哈哈
苦力怕论坛,感谢有您~
回复 支持

为什么我按下载没反应,用浏览器连安全下载四字都看不到
苦力怕论坛,感谢有您~
回复 支持

流年。 发表于 2021-1-23 14:13
为什么我按下载没反应,用浏览器连安全下载四字都看不到

点下载下面那个附件名字,蓝色的文字
苦力怕论坛,感谢有您~
回复 支持

回帖测试
苦力怕论坛,感谢有您~
回复 支持

搬运酱 发表于 2021-1-23 19:12

就是那个啊,我反复下了4次,按安全下载没有反应,这不能发图,要不然我就发给你看了。
苦力怕论坛,感谢有您~
回复 支持

搬运酱 发表于 2021-1-23 19:12

它给我跳转到浏览器,然后就没有然后了,我看下载栏里也没有它
苦力怕论坛,感谢有您~
回复 支持

流年。 发表于 2021-1-23 20:27
它给我跳转到浏览器,然后就没有然后了,我看下载栏里也没有它

用浏览器打开网站,然后下载看看
苦力怕论坛,感谢有您~
回复 支持